Veckans fönstertema: Valfritt

Dags att välja fritt!
Det var tydligen extra svårt förra veckan – både med tema och med krånglande webbhotell så nu är det dags att välja vilket fönster du vill.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på några bilder jag tog på Eslövs Bluesfestival förra månaden, då Louise Hoffsten gästade medborgarhuset. Vilken Louise väljer du? En röd, en grön eller en blå?

Röd Louise HoffstenGrön Louise HoffstenBlå Louise Hoffsten

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Anna Malmberg säger:

  Jag väljer den gröna..för jag gillar när hon spelar munspel..:)

  Just nu njuter jag av en kopp kaffe för saffransbrödet är nygräddat..

 2. Klimakteriehaxan säger:

  Svårt val. Men jag säger grön. Munspelet avgör!

 3. Mia säger:

  Mmm, grön! En fantastisk artist…

 4. Jag gillar första bilden bäst men hellre en blå än röd Louse 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.