Skyltsöndag: Är du avis?

Pumita håller i Skyltsöndag och jag hinner haka på innan det är dags att packa resväskan. Är det månne någon som är avis för att jag åker iväg till den här lilla byn i Italien?

Italiensk skylt med texten avis

Bilden tog jag vid midsommartid i år då jag senast var i Albiate. Då hade Avis fest. Avis har jag haft med här tidigare och förklarade då att det är den italienska organisationen för blodgivare och inget annat.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Publicerat i Skyltsöndag och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Skyltsöndag: Är du avis?

 1. Pumita säger:

  Haha, hur kan du tro det?! Inte ofta jag blåljuger men nu hade jag inget val… 😉 Lite nyfiken på hur den tillställningen firades… hm, jag och min livliga fantasi. Måste skärpa mig! Trevlig resa, Sassa! 🙂

  • Susanne säger:

   Där jag bodde (hos min f.d. svägerska) hördes festandet ordentligt. Levande musik och dans varje kväll, matservering och barservering. Var också dit en sväng med tog med maten ”hem” till släkten.

 2. Stare Ström säger:

  Haha! Jag gillar också skyltar. Visst blir man avis på din resa- ha det gott!

 3. Jah Hollis säger:

  Och den stora biluthyrningsfirman med samma namn blir inte Avis?

 4. Della säger:

  Hihi!
  Avis – varför skulle jag bli det…?? (vill åka, vill åka!)

  • Susanne säger:

   Men Della, du åker ju korsan och tvärsan i hela världen för jämnan, i alla fall att döma av dina bilder. Jag åker ju bara till Italien. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.