Hundra hus 2013: Vickis gatukök

När jag ändå håller på med gatukök, får jag väl presentera även Vickis gatukök, som var nytt för mig när jag återvände till stan 1997. Det står vid Badhusparken, mitt emot biblioteket. För några år sedan brann det ner i en ännu inte uppklarad brand. Ägarna satsade dock på att bygga upp gatuköket igen.

Vickis gatukök

Hus 36 i Hundra hus 2013

Publicerat i 100 hus 2013 och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Hundra hus 2013: Vickis gatukök

 1. Della säger:

  Spännande att ta del av alla möjliga delar av Eslöv. Du gör en stor insats för marknadesföringen och dokumentationen. Verkligen. 🙂

  • Susanne säger:

   Tack Della! Men det är ju den som är närmast att fotografera. Övriga städer ligger lite längre bort. 🙂

 2. Gertrud Elisabet Bohlin säger:

  Jag instämmer med föregående talare. Verkligen bra marknadsföringsjobb!

 3. Jah Hollis säger:

  Är Vicki en levande och verklig person? Antar att det är en lönande affär eftersom man valde att bygga upp det efter branden. Kom på nu att det ju finns Pölsemannen som säljer korv från korvvagnar i Malmö, men även de tycks har försvunnit från de flesta platserna där de fanns förr. En vet jag finns kvar vid Malmö C.

 4. Lena Rollmar säger:

  Om du visst vad jag saknar den svenska hederliga kiosken. Den lilla holk som det var lätt att stanna vid och där man kunde slänga några ord med kioskägaren. Den tillhörde kvarteret.

  • Susanne säger:

   Jo, det förstår jag för det kan jag också göra ibland. Nu är det mest gatukök och Pressbyrån och det är inte riktigt samma sak.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.