Veckans fönstertema: Polisiärt

Det har varit mycket prat om poliser den här veckan så därför känns det här temat väldigt aktuellt, eller vad säger du? Och inte ska det väl vara alltför svårt?

Medan du letar poliser som bär på fönster så får du titta på en vanlig svensk polisskylt jag hittade i lördags på stan. Ja, tänk nu blir det ett skyltinlägg igen Pumita. Vad säger du om det?

Polisskylt på vägg

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

9 Responses to Veckans fönstertema: Polisiärt

 1. Pumita säger:

  Hhrm, ingenting är omöljligt… utbrister hen bombsäkert… men vänta dig inte att jag ska ut till Husby och fota mitt i natten. Nej, så roligt ska vi inte ha. 😉 Fast om jag ska vara allvarlig så är det himla bra att folk nattvandrar nu och utövar lite ”social kontroll”.

 2. Pumita säger:

  Jag slängde mig på tangenterna utan att läsa ditt inlägg ordentligt först.
  Det blir nog ett fönster också… bara jag hittar ett. 😉

 3. Jah Hollis säger:

  Jag avundas inte polisens uppgift när det händer sådant som det händer i Stockholm nu. Visst finns det rötägg inom den kåren, men det verkar ibland som om de får en massa kritik hur de än gör när de försöker lösa problemen.
  Konserten med Lucinda Williams i går var för övrigt en uppiggande upplevelse.

  • Susanne säger:

   Precis som för alla andra människor finns det de som är helt ok och gör sitt jobb på ett bra sätt ( de allra flesta) och så de få som inte gör det. Det gäller för poliser och det gäller för lärare, en annan utskälld yrkeskår.

 4. Malin säger:

  Polisiärt var det ja, kanske får ta en runda med vagnen förbi det nya polishuset i närheten. To be continued (hoppas jag)…

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.