Dag 7 i Havanna gick jag inte på Kubas äldsta biograf, #blogg100

Idag är det precis en månad sedan jag kom hem från Havanna, men det känns som om det vore mycket längre sedan jag var där. Det går verkligen snabbt att komma in i vardagslunken igen och glömma semesterkänslan och framför allt den goa värmen.

Den där sjunde dagen, i regnet i Havanna, gick jag förbi Kubas äldsta biograf, Payret. Den invigdes redan 1897, bara kort efter att spelfilmen gjort sin debut. Payret ligger mitt emot Capitolio, centralt i Havanna.

Blå bil vid Payret

Inlägg 7 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Dag 7 i Havanna gick jag inte på Kubas äldsta biograf, #blogg100

  1. sven säger:

    Hade varit kul att se bilder innifrån bion. Kanske ser ut som gamla Capitol gjorde i Eslöv

  2. Leif Elison säger:

    Den här bilden tycker jag mycket om!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.