Dag 7 i Havanna regnade det hela dagen, #blogg100

Söndagen den 29 januari var min sjunde dag i Havanna. Ännu var jag matt och orkeslös efter magsjukan någon dag tidigare, men ville komma ut och gå igen för att upptäcka staden som har så mycket sevärt och intressant att fotografera. Solen var nu utbytt mot ett ganska envist regn som bara strilade allt kraftigare men jag hade min tåliga regnjacka med mig och chansade på att jag kunde skydda kameran från den värsta blötan. Att plåta i regnväder är så speciellt och något jag gör alltför sällan. Från att ha använt en normalzoom bytte jag nu till telezoomen för att kunna spana in omgivningen lite på håll. Regnet fick mig ändå att stoppa undan systemkameran efter ett tag och endast använda mobilkameran. Det går ju också bra och har den fördelen att mobilen är betydligt tåligare för väta.

Violett bil i regn

Vid Malecón körde bilarna som vanligt, dock med stängt tak.

Parkerade bilar

En och annan nyproducerad bil smög sig in bland de gamla stofilerna.

Röd bil med öppen dörr

Visst syns det att den här bilen blivit lackerad och reparerad ett flertal gånger?

Inlägg 4 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Dag 7 i Havanna regnade det hela dagen, #blogg100

  1. Sven säger:

    visst är det väl så att man allt för sällan är ute och fotar när det regnar, kan inte mer än hålla med dig där. Du har fått många bra bilder i alla fall.

  2. Så bra dina regnbilder blev! Vi fick inte en droppe regn på oss trots att det var stormvarning en av dagarna. Maginfluensa är ett elände som många i vår grupp råkade ut för. Min man och jag klarade oss undan om det nu berodde på tur eller att jag var väldigt petig med maten! Hoppas du visar fler bilder!

    • Susanne säger:

      Tack Violen! Nej, det blev bara den här helgen och sen lyste solen igen. Jag var också petig med maten, men det hjälpte inte. 🙁

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.