Dag 8 i Havanna gestikulerades det vilt, #blogg100

När jag tog den här bilden satt jag på en bänk mitt i gatan vid namn Calle Obispo, gågatan som går i östvästlig riktning i gamla Havanna. Det var en gata jag gick ganska många gånger tillsammans med alla andra turister som rörde sig i de här kvarteren. Det var så skönt att gå där utan att behöva tänka på bilarna. Dessutom hände det så mycket hela tiden och det fanns mycket att titta på.

Fyra ungdomar

Inlägg 20 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 8 i Havanna gestikulerades det vilt, #blogg100

  1. Sven säger:

    Det är väl kanske bara vi i Sverige som är dåliga på det här med kroppsspråk och gestikulationer. kul att se hennes inlevelse.

    • Susanne säger:

      Njae, jag tror nog vi gestikulerar också. Ja, åtminstone jag, fast det kan kanske bero på ett visst italienskt inflytande förstås. Där gestikuleras det ännu mer.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.