Dag 8 i Havanna såg jag en trött dam sitta på en trappa, #blogg100

Idag är jag trött.
Trött.
Trött.
Trött.
Det brukar vara så på fredagkvällar efter en hektisk vecka full av åtaganden. På fredagar kan de flesta av oss gå hem och slappna av och då kommer tröttheten som ett brev på posten. Nåja, det kanske inte är en alldeles lyckad liknelse nu när Postnord är ute i blåsväder, men du förstår säkert ändå.

Trött var förmodligen också den här kubanskan efter att ha ställt upp på många mobilfotograferingar. Möjligen kan hon också vara lite besviken över att kanske inte ha fått in så många pesos som förväntat. Ja, det kan rent av vara så att hon helt enkelt sitter och studerar papperskorgen nedanför trappan. Faktiskt.

Kubanska på trappa

Inlägg 17 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 8 i Havanna såg jag en trött dam sitta på en trappa, #blogg100

  1. sven säger:

    härlig bild. inte direkt den klädseln som man förväntar sig av kubanskor. Det brukar ju vara mer färgglatt.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.