Dag 10 i Havanna avslutade jag med att titta på skateboardåkare, #blogg100

Paseo del Prado nämnde jag igår i mitt inlägg och jag fortsätter där, men i den norra änden där jag i skymningen såg hur ungdomar samlats för att öva sina färdigheter på skateboard. Jag försökte fånga flera av dem, men ljuset var inte så vidare bra. De här två fotona får nätt och jämt godkänt för publicering.

tje och kille på skateboard Kille hoppar med skateboard

Inlägg 54 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Dag 10 i Havanna avslutade jag med att titta på skateboardåkare, #blogg100

  1. sven säger:

    Nåja de var ju inte helt oanvändbara 😉 var de vana vid att bli fotade eller du fick frågor?

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.