Dag 10 i Havanna gick jag in genom en öppen dörr, #blogg100

Under min promenad i Habana Vieja, där alla andra turister rörde sig på dagen, gick jag förbi en dörr till något som såg ut som ett museum. Eftersom dörren stod vidöppen och jag är ganska nyfiken av mig gick jag in för att titta. Där låg några instrument på golvet och det såg ut som om man höll på med någon aktivitet som antingen var slut eller som skulle börja. Jag gick vidare inåt och såg då en samling personer som stod och pratade. De tittade lite underligt på mig men sa inget. Inte jag heller. Däremot kändes det plötsligt som om jag trängt mig på så jag vände på klacken och gick ut igen.

Rum med instrument på golvet

Inlägg 50 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 10 i Havanna gick jag in genom en öppen dörr, #blogg100

  1. sven säger:

    Tycker du skulle satt dig på en av stolarna och tagit upp en cello och börjat spela lite, det hade nog dragit till sig deras intresse 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.