Dag 13 i Havanna stod konstnärerna glest på Prado, #blogg100

Den trettonde dagen, en lördag, flanerade jag åter på Paseo del Prado. Flera konstnärer hade ställt upp sina alster längs gatan, en liten överraskning som jag verkligen gillade. Jag slog mig i slang med en del av dem vars konst jag tyckte om. Och tänk, jag köpte faktiskt med mig en väldigt fin teckning också, av konstnären Enrique Miralles, en kuban som bor i Mexico. Det småregnade lite så det blev så småningom lite glest bland konstnärerna.

Paseo del Prado

Inlägg 77 i #blogg100

Publicerat i Havanna 2017 och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Dag 13 i Havanna stod konstnärerna glest på Prado, #blogg100

  1. Sven säger:

    kul att gå runt sådär bland konstnärernas alster och titta och ev köpa något. Kan tänka mig att regnandet förstörde det lite för artisterna och deras konstverk, att bara ställa ut så där i det fria kräver ju att man får bra väder också 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.