Flygstaden i Eslöv

För nästan tio år sedan sålde Eslövs kommun en bit mark i östra Eslöv, nära flygplatsen, avsedd för ett köpcentrum. Bygget kom av olika anledningar inte igång, men nu är det dags. Flera butiker har fått bygglov och sedan länge leder cykelstråk och busslinje förbi de två rondeller som också anlagts. Härom dagen tog jag en promenad förbi för att se hur långt man kommit, men hittade bara det här skalet.

Påbörjad byggnation

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Flygstaden i Eslöv

 1. Sven säger:

  känns ändå som att det hänt ngt ganska snabbt här. Ser fram emot att se det växa sig klart.

  • Susanne säger:

   Jo, det blir tydligen både Dolllarstore, Jysk och Coop där ute.

   • Sven säger:

    skulle även bli en bensinmack där. Subway skulle visst göra ett nytt försök i Eslöv också här uppe. Körde där förbi i tisdags och de har redan fått upp väggarna på denna sidan där du stått och det ser även ut som man fått på en stor del av taket också.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.