Fredagsfönster i Eslöv

För några år sedan visade jag fönster här varje fredag, men nu är det ”slutfönstrat” sedan lång tid tillbaka. Det här fönstret hittar du på ett hus i slutet av Södergatan i Eslöv. Men du måste komma söderifrån för att upptäcka det eftersom husgaveln det sitter på vetter mot söder. För några år sedan hade det en målning med geometriska figurer och det tror jag faktiskt jag visat. Detta, med den lite ledsna pojken, har jag däremot inte visat förr.

Målat fönster på tegelvägg.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Fredagsfönster i Eslöv

  1. Sven säger:

    aaaah, den var ny! bra upphittat och fångat!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.