Nybyggt på Villavägen i Eslöv

Jag skulle tro att det här hyreshuset är det allra färskaste i Eslöv. Sent i höstas stod det klart efter en ganska intensiv byggperiod då Villavägen var oframkomlig mellan Kanalgatan och Södergatan. Huset, som alltså inte är någon villa trots sitt läge på Villavägen, ligger centralt och bra för dem som gillar det läget, endast någon minuts gångväg från järnvägsstationen. Och visst är det en vacker struktur det fått.

Hyreshus i grått

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Nybyggt på Villavägen i Eslöv

  1. Sven säger:

    det huset har jag inte sett än, får väl ta en tur på cykeln på fredag och utforska byn igen 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.