Snö i Eslöv

Snöoväder ställer till rejält i Skåne när det kommer mycket på samma gång och det dessutom blåser som det kan göra på den skånska slätten. Under ett par dagar har det gjort just så och världen har blivit vackert vit, trafikproblemen stora och de inställda tågen många. I jobbet har jag tagit tåget två dagar i rad, jag som normalt promenerar till arbetet på högst tio minuter, men det har varit aktiviteter på annan ort som jag deltagit i och därmed fått uppleva störningar i trafiken jag inte brukar vara med om. Igår var jag iväg till Malmö och det var inga problem, men idag skulle jag i morse ta ett tåg till Svedala. Det blev förstås inställt och jag fick i stället ta ett försenat tåg till Lund för att därefter byta till en försenad buss mot Svedala. Snön fortsatte falla på eftermiddagen och vindarna tog i igen. Hem kom jag ändå utan att behöva frysa alltför mycket.

Skugga i snö

Den här bilden tog jag i början på februari då det också snöade.

Publicerat i Eslöv och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Snö i Eslöv

  1. Sven säger:

    snön är helt ok, men det här jäkla blåsandet kan verkligen få en att frysa in i benmärgen. Som en norrländsk kvinna sa på bussen i tisdags, när hon pratade i telefon med ngn där ”hemma”, att här är det RÖVKALLT! *haha* Men med kameran kan man fånga fina motiv när det är snö 🙂

    • Susanne säger:

      Jo, det är vackert när snön lyser upp den grå vintervardagen, men jag föredrar ändå lite varmare temperaturer.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.