Bilder från Eslöv och övriga världen

Tisdagstema vecka 15: Mat

Tisdagstema vecka 15 -08

Det är verkligen evigheter sedan jag var med i tisdagstemat, trots alla goda föresatser jag en gång hade när jag förra året upptäckte möjligheten att fotografera ett speciellt tema varje tisdag. Men nu är det äntligen dags igen!

Det här fotot skildrar min tolvårings matlagning. Han häller här i lite balsamvinäger i pastasåsen som han själv komponerat ihop efter inspiration från något annat recept. Om jag minns rätt är ingredienserna följande:

olivolja
rödlök
vitlök
räkor
ärter
chilifrukter
svarta oliver
stark sötsur sås
balsamvinäger
hackad persilja

Det blir en stark och mustig pastasås, som är mycket uppskattad av hans mamma, som också uppskattar det faktum att han faktiskt lagar mat på eget initiativ.


Andra bloggar om: , , ,