Bilder från Eslöv och övriga världen

För ett år sedan …

… var det lika fint väder som idag och jag fotograferade ungefär samma saker som jag gjorde förra veckan (idag har jag inte varit ute med kameran). Skillnaden är att jag idag har en digital systemkamera (Nikon D40). Då hade jag en kompaktkamera (Olympus Camedia 3020), som jag så smått hade tröttnat på. Den var ju så fruktansvärt långsam, så motiven hann oftast försvinna från sökaren innan fotot registrerades.

Anledningen till mina foton idag är att Helena på bildbloggerian ger oss en utmaning att publicera de foton vi tog för ett år sedan. Här kommer tre bidrag från mig:

Första fotot är en fluga som njöt av kvällssolen på häckens blad precis runt kvarteret. (Tur flugan satt stilla.)

Liksom i år, blommade syrenerna precis lika mycket.

Och även för ett år sedan sken kvällssolen på vårt stenberg, där jag som liten flicka kravlade mig upp på toppen.


Andra bloggar om: , , , ,