Jag har länge följt ett par skånska bloggare som regelbundet träffas och diskuterar allt möjligt. Har många gånger tänkt att det vore roligt att delta på de här bloggträffarna och skrev det i en kommentar till Åsa i Malmö. Och nu har det bestämts att det blir en träff i Malmö söndagen den 10/8 3/8 kl. 14.00. Är det fler skåningar som har tid och lust så är ni väldigt välkomna. Plats i Malmö bestäms senare. Anmälan sker hos Åsa.
Och apropå Malmö så ser du här en nytagen bild från Malmöhus fästning, där jag gick runt förra veckan. Egentligen hade jag tänkt att bara se en fotoutställning som visas i Kommendanthuset strax bredvid, men eftersom biljetten gällde alla museibyggnaderna gick jag även in i fästningen (eller slottet). Fotoutställningen visar fram till den 7/9 foton av Lee Miller. Hon började sin karriär som fotomodell men ställde sig sedan på andra sidan kameran. Utställningen visar de foton hon tog under och precis efter andra världskriget. Det är mycket starka foton som är väl värda att se på.


Andra bloggar om: , , , , ,