Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 28: Tre färger

Eftersom jag återvände hem från Italien för några dagar sedan blir mitt första bidrag till Helenas nystartade fotoutmaning tre foton därifrån. Färgerna talar för sig själv.

Först en typiskt italiensk balkong som får representera färgen röd med alla sina blommor.

En vit magnoliablomma.

Och till sist några gröna tomater.

Vilket foto tycker du bäst om? Jag vill gärna ha kritik, såväl negativ som positiv, så länge som den är konstruktiv. Respons från andra tycker jag är viktig för att utvecklas i sitt bildseende. Inte alla ser på bilder på samma sätt som jag och därför vill jag gärna veta andras åsikter. Men, tycker du det är svårt att ge konstruktiv kritik, så räcker det förstås att bara säga vilket foto du gillar bäst, utan att motivera. 🙂


Andra bloggar om: , , , , ,