Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 32: Genom

Temat för fototrissen den här veckan har AnnaKK på bloggen Vad Händer Bland Änder? bestämt. Lite knepigt tema, tyckte jag först, men hade allt några idéer om foton jag skulle kunna ta. Men så satte regnet igång här i Skåne och jag hade inte alls lust att ge mig ut med kameran. I stället letade jag lite i arkivet och se, inte för så länge sedan tog jag de här tre fotona.

Det första är från en kyrkogård i Malmö där jag plåtade ett kors genom staketet.
Den andra bilden tog jag på en cykeltur inte så långt härifrån stan där en bäck flyter vid en bro, vars röda staket jag riktade kameran genom.
Den tredje bilden är också från Malmö, när jag står inne i Malmöhus slott och fotograferar Turning Torso genom ett öppet fönster med myggnät (därför lite smårutigt).

För ett se fotona i stort format så måste du klicka på dem!

            

Som vanligt vill jag ha konstruktiv kritik, såväl positiv som negativ! Jag tar inte illa upp för negativa kommentarer så länge de tillför något nytt till mitt sätt att se på fotona. Men det går lika bra med en kort kommentar också. 🙂


Andra bloggar om: , , , , , ,