Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 34: Tre detaljer

Eftersom jobbet är i gång ordentligt var det nästan så jag glömde att ladda upp de här fotona jag tog för några dagar sedan och även hade tänkt publicera med en gång. Hur det nu var så blev det aldrig tid över och så kom yngste sonen hem och skolan började och allt annat hände som gjorde att det glömdes bort. Nåväl, här kommer mitt bidrag till veckans fototriss som handlar om detaljer. Fotona lyckades jag ta med slutartider på upp till en halv minut, tack vare mitt nya stativ (som förresten sonen blev så överförtjust i att han har lärt sig hur man använder det med hans kamera – en liten kompakt Nikon).

Detaljbilderna visar utvalda delar av min kvällsmat den sista ensamma kvällen innan sonen kom hem.

                 
Klicka på fotona för att se dem i större format!

Jag undrar om inte Helena blev inspirerad av sitt nya makroobjektiv när hon valde det här temat. Att det sedan passade mig också med mina nya makrolinser och mitt nya stativ, var ju en ren lyckträff.

Förresten så ska jag gå på Photo Walk i Malmö i morgon. Hoppas bara att vi ska slippa alltför mycket regn.


Andra bloggar om: , , , ,