Bilder från Eslöv och övriga världen

Fredagsfärger vecka 31: Blå

Jag blev trött på min svarta dystra design och har nu fixat så att bloggen ska se lite gladare ut. Vad tycker du som har varit här förr? Berätta gärna i en kommentar. Dessutom har jag pillat en hel del i koden för att få den som jag vill och därför ber jag dig som ser något konstigt att skriva en kommentar om det. Fast jag hoppas ju att allt ska se bra ut.

Med den här nyordningen inför jag också små tumnaglar för mina foton. För att få dem i stort format räcker det att du klickar på bilden och den kommer upp ovanpå bloggen i enn eget fönster. Prova vet jag! Det är snyggt.

Och så till rubriken på inlägget: Fredagsfärgen är denna vecka blå och nedan ser du mina blå foton (som om jag inte postat flera blå bilder på sistone – scrolla ner på första sidan får du se!). De är från Valencia båda två och det får väl bli de sista, för jag antar att ni är lite less på Valenciafoton. I stället för röd matta har man här lagt ut den blå mattan i La Ciudad de las Artes y las Ciencias. På den andra bilden åter ett foto från Akvariet.

   


Andra bloggar om: , , ,