Bilder från Eslöv och övriga världen

Fredagsfärger vecka 33: Röd

Hjälp, det blev ju som jag skrev i förra inlägget: jag hinner inte med nu när sommarlovet är slut. Två dagar försenad med fredagsfärger den här veckan, trots att motivet följer mig vart jag går.

Min nya mobil är ju alldeles röd. Nåja, lite svart är den ju också, men bara lite. Den här nya fick jag köpa eftersom jag i Valencia blev bestulen (det berättade jag kort i min vanliga blogg) på min gamla, som var likadan men inte alls röd och därför inte hade passat i det här inlägget. Frågan är om jag ska tacka tjuven för att jag nu kan posta ett inlägg i fredagsfärger så här lätt.

Med det här inlägget fick jag dessutom användning för mina nyinköpta kameratillbehör: makrolinserna och stativet.

          Klicka på fotot för att noggrannare se vilken mobilmodell jag har!

Är AnnaKK nöjd nu? 🙂

Åter till planeringsjobbet. Hinner inte kommentera hos alla fotobloggare just nu. 🙁


Andra bloggar om: , , ,