Bilder från Eslöv och övriga världen

Män, ja, dessa män! (en liten mansstudie)

Som flera listat ut så var låten i min triss Lill Lindfors En man i byrån. Minns inte riktigt när jag hörde den första gången, men då tyckte jag inte alls om den. Nu har jag dock blivit mycket äldre och klokare och förstår till fullo hur praktiskt det skulle vara om texten stämde. Så länge får jag nöja mig med att fotografera dessa varelser när jag ser dem och publicerar här några av mina senare betraktelser.

Mannen på de två första bilderna fångade jag i Malmö i lördagsregnet på den Photo Walk jag deltog i. Han var minst lika upptagen som jag av att fotografera sin omgivning.
Mannen på den tredje bilden satt så fint på cykeln och lyssnade på lunchjazz på Malmöfestivalens första dag.
De män jag fångade på den fjärde bilden rusade förbi i flygande fläng under sen kväll på Malmöfestivalen.
Den femte bilden visar hur yngre män ofta tar efter äldre män i sin klädstil.

Klicka på fotona så att du kan studera männen lite närmre!

                   

Och vill du lyssna på Lill Lindfors när hon sjunger sin låt så klicka på play-knappen här!

För säkerhets skull får jag infoga att det här inlägget är menat att vara lite skämtsamt och jag bedyrar att jag inte alls ser män som någon slags objekt. 🙂


Andra bloggar om: , ,