Bilder från Eslöv och övriga världen

Mer från Scott Kelbys Photo Walk

För drygt en vecka sedan gick jag omkring i Västra hamnen i hällande regn och fotograferade tillsammans med andra fototokar som inte lät ösregnet avhålla oss från vår hobby. En av deltagarna, Christian Kullander, gjorde en liten film som kan ses på hans sida.

Sammanlagt deltog mer än 6000 fotografer i 241 städer runt hela jorden i den här gigantiska fotopromenaden. Från varje stad valdes sedan den bästa bilden ut och därefter korades vinnaren samt tio foton som fick hedersomnämnande. En av dessa tio blev den vinnande bilden i Malmö, tagen av Emil Aaltonen. Lite roligt är det att jag kom med på ett hörn, utan att det märks, för förklädd till oigenkänlighet finns jag med på Emils foto.

Titta nu på filmen och se hur vi går runt och fotograferar i regnet! Visst ser det mysigt ut? Och klicka dig sedan in på sidan med alla 241 foton från världens alla hörn och njut av fina foton!

Och så ett foto till som jag tog i Malmö:


Andra bloggar om: , , ,