Bilder från Eslöv och övriga världen

Photo Walk i Malmö

Som jag nämnde i tidigare inlägg deltog jag igår i mitt livs första organiserade fotopromenad tillsammans med ett drygt tjugotal duktiga fotografer, de flesta amatörer. Det var ett Scott Kelby-event som organiserades över hela världen igår. Vill du se foton som togs så klicka dig in på City List som samlar alla deltagande städer och sedan vidare på de olika sidorna och in på olika Flickr-grupper där fotona från igår laddas upp. Mängder av vackra foton från alla världens hörn finns att beskåda.

I Malmö öste regnet ner precis hela dagen och därför uteblev en hel del av de på förhand anmälda deltagarna, men vi som var där hade mycket trevligt och åtminstone jag glömde emellanåt bort att fotografera, så upptagen var jag av att samtala med nya bekantskaper. Inte mer än drygt ett fyrtiotal foton blev det och bara en bråkdel är något att ha. Två av dem ser du här.

Förresten så var det en övervägande manlig skara som täcktes av regnrockar och paraplyer: bara tre kvinnor deltog. Varför är det så?

Och är det någon som hittar ett ensamt objektivlock av märket Nikon någonstans i Västra hamnen i Malmö, så är det säkert mitt.

               Ett klick på fotot gör det större!


Andra bloggar om: , , ,