Bilder från Eslöv och övriga världen

Gammal och ung

Än har jag inte kraft tillräckligt för att fotografera nytt utan plockar i stället fram några hyfsat nya bilder, färdigredigerade men ännu inte publicerade på bloggen.

Båda de här fotona tog jag på den stora motorcykelträff som anordnades i min hemstad den 30/8 då fler än 200 motorcyklar av allehanda slag samlades. Flera av fotona jag tog blev sedan publicerade på motorcykelklubbens hemsida. Stolt blev jag. Tilläggas bör kanske att jag inte har någon som helst anknytning till mc-klubben. Däremot åkte jag mycket mc med min f.d. man när vi bodde i Nicaragua i slutet på 1980-talet. Jag får erkänna att vi i det tropiska klimatet inte använde några tjocka skyddskläder utan oftast åkte i t-shirt och shorts. Hjälmarna satt dock på våra kloka huvuden!

         

Klicka på fotona för att se dem ordentligt!

Jag står också över de olika fotoutmaningarna jag brukar delta i. Återkommer när orken är tillbaka.


Andra bloggar om: ,