Bilder från Eslöv och övriga världen

Skyltat

De här fotona tog jag för en vecka sedan då stan invaderades av mer än 200 mc-förare. Bland alla foton jag hann med redigerade jag ett fyrtiotal och av dessa 40 har jag idag valt ut fyra som jag skulle vilja ha din hjälp med att textsätta. Inspirationen fick jag från ståuppkomikern Elin Nordén som har en "ostrukturerad" humorblogg jag brukar titta in på. Ofta har hon hittat just registreringsskyltar som hon skriver någon rolig bildtext till. (Faktiskt såg jag ett framträdande av Elin en gång då hon gästade vår stad. Det var hur roligt som helst!)

Nå, vilka blir dina textförslag till de här registreringsskyltarna? Jag är övertygad om att du kan få till något mycket roligare än det jag tänkt ut.

                               

Klicka på fotona så du ser registreringsskyltarna tydligt!

Förresten kan jag ju göra en "Brasse Brännström" av bilderna och passa på att fråga: "En ska bort. Vilken?" 😉


Andra bloggar om: , ,