Första fönsterfotot

Jag har en viss förkärlek för att fotografera fönster. Många har mina fönsterfoton hunnit bli, så jag startar däför en ny kategori på bloggen som helt enkelt får heta fönster. Det här först publicerade foton i denna kategori tog jag i somras på Kulturen i Lund.

     Klicka på fönstret så blir det stort!

Gillar du också att fotografera fönster? Publicera fotot och skriv en kommentar så hittar jag till ditt fönster.


Andra bloggar om: ,

Publicerat i Fönster. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Första fönsterfotot

 1. Ninni säger:

  Vilket vackert fönster!!

  Du vet inte vad du ger dig in på Susanne…jag har oanade mängder fönster(och dörrar) i arkivet…Undrar varför de är så tilltalande?? Ska leta fram ett imorgon och publicera, men jag har nog några uppe redan…

  Må så gott! Kram Ninni

 2. Susanne säger:

  Men vad kul att du också gillar fönster Ninni! Ska bli roligt att se brasilianska fönster. 🙂

  Jag försöker publicera ett i veckan. Tror jag har för många veckor framöver på hårddisken.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.