Bilder från Eslöv och övriga världen

Malmöbesök

Eftersom jag besökt Malmö idag, blir det ännu en bild därifrån. Fast den är förstås lika gammal som de i förra inlägget. Och till torson kom jag inte idag och inga nya foton blev det heller fast kameran var med. Ibland – även om det inte är speciellt ofta – har jag bara inte lust att ta upp den.

Och när jag ändå är igång och beklagar mig, så vill jag klaga på tåget som inte gick mellan Lund och Malmö utan jag fick trängas på en överfull buss som ersatte tåget och på hemvägen var tåget försenat så jag kom hem mycket senare än jag tänkt fast det gjorde kanske inte så mycket egentligen för jag träffade en gammal elev som hade mycket att berätta så att vi nästan glömde bort att vi satt på ett tåg som stannade hela tiden för att det var ett annat tåg framför som inte ville flytta på sig men till sist kom jag hem till datorn och kunde läsa bloggar och skriva blogginlägg så nu är jag nöjd igen.

          Klicka på torson så att den blir riktigt stor!

Anledningen till Malmöbesöket? Jo, jag träffade Panter, Hedgren och LindaLotta. Och så en engelskstudent, som hörde till.


Uppdatering
Jag skrev ju inget om bloggträffen som jag tänkt, så några ord om den: En kom för sent. Tre stod och väntade. Fyra gick till fik. Tre beställde lätt lunch. Tre beställde kaffe. En beställde paj. En fotograferade mat. Fyra pratade. En gick. Tre pratade. Tre gick. Två gick tillsammans. Två träffade en. Tre gick till Centralstationen. Två åkte buss. En åkte tåg.


Andra bloggar om: , ,