Bilder från Eslöv och övriga världen

Tisdagstema vecka 44: Grå

Dags för Tisdagstema att fägläggas i grått. Det var inte så länge sedan Fredagsfärger hade denna färg och då publicerade jag en bild från min Photo Walk i det regntyngda Västra hamnen i Malmö. Eftersom dagen här i Skåne har gått i solens tecken har det inte varit något vidare gråväder att fotografera, så jag fick titta bland de foton jag tog vid nämnda tillfälle. Och visst fanns det ett par icke-publicerade foton, alldeles grå av det regn som då strilade – nej forsade – ner över oss.

Det första fotot hade jag lite svårigheter att ta eftersom jag hade telezoomobjektivet på kameran och inte ville byta till normalzoomen i det blöta regnet. Till sist lyckades jag backa tillräckligt för att få med hela masten i sökaren.

Det andra fotot är däremot taget med normalzoomens största vidvinkelinställning. Därav de sneda husen.

               Klicka på det gråa!


Andra bloggar om: , , , , ,