Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster

Jag lovade förra veckan att jag skulle publicera ett fönster varje vecka och nu är det dags.

Inte vet jag varför, men jag tycker det är något speciellt med nästan varje fönster jag ser och det är kul att samla fönsterfotona i en alldeles egen kategori. Jag hoppas att fler fotobloggare vll vara med och samla fönster. Ninni i Brasilien hakade på första gången, men visst finns det fler som gillar att plåta fönster? Publicerar du ett eget fönster, så skriv en kommentar så kommer jag och tittar på det och skriver vad jag tycker om det.

Det här fönstret finns inne på vår järnvägsstation bara fem minuters gångväg (eller två minuters "springväg" om man har brått) härifrån. Tåget tar jag alltid om jag ska iväg till Lund, Malmö eller Köpenhamn. Tänk, bara en timmes tågfärd så är jag utomlands!

Järnvägen i min stad firade alldeles nyligen 150 år och förstås kom Ingvar Oldsberg hit och underhöll med På spåret. Tack vare södra stambanans genomfart fick vi stadsrättigheter här 1911, så snart är det dags för hundraårsjubileum.

     Klicka på fotot så fönstret blir riktigt stort!


Andra bloggar om: , , , ,