Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 48: Ovanifrån

Näpp, det där med att fotografera veckans fototriss på en fotopromenad fungerar inte alls. Jag fick plåta det som förhindrar mig att komma ut: mitt ben. Det går säkert in under temat ovanifrån, även om jag tänkt fotografera andra motiv. Med detta ben fick jag idag ta mig till läkaren igen efter att det igår börjat göra så förbenat (!) ont igen i ett av blåmärkena och det inte gick att gå ordentligt. Så nu är det en tiodagars penicillinkur som gäller för infektionen som utvecklats efter fallet förra lördagen.

         

Det första fotot är från igår kväll (då syns bara en liten förhöjning på benet där infektionen utvecklar sig) medan de två övriga är tagna för en timme sedan. Det syns nog var infektionen sitter. Nu hoppas jag penicillinet ska ha effekt fort så jag kan komma ut med kameran igen.

Jaha, så vilket ben gillar du bäst? Nä, det går väl knappt att svara på den frågan. Dessa foton är väl inte något jag är speciellt stolt över, men ska man delta i trissen så ska man, om det så är med skadade ben. 🙂

Vid datorn kan jag nog sitta idag så jag ska fixa lite med koden som jag lovade. Fotofoten (!) lägger jag på skrivbordet så känns det bättre.


Andra bloggar om: , , , , ,