Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss vecka 49: Trappor

Nu har jag suttit hela kvällen och grejat med julklappar på datorn och upptäckte för en stund sedan att det hunnit bli nytt dygn och därmed fototrissdags. Trappor är temat och det känns ju en smula ironiskt eftersom det var en trappa jag halkade i och som gör att jag nu sitter med obrukbart ben och därför söker trappor i arkivet. Och se, där hittade jag trappor från i somras, massor faktiskt så det var svårt att välja. Först en spansk (dock inte den i Italien!), sedan en italiensk och sist en svensk.

           

Nu är fotona tyngre än förut, så jag hoppas de kan klickas upp ändå utan problem. Säg gärna till om du har svårt att få upp dem i nytt fönster! Tyvärr kan jag inte ändra tumnaglarnas storlek, eftersom scriptet som styr dem är dolt för mig.

Vilken nationalitet gillar du bäst?


Andra bloggar om: , ,