Bilder från Eslöv och övriga världen

Fredagsfärger vecka 48: Rosa och vit

När jag såg att fredagens färger är rosa och vit trodde jag nog att jag skulle vara tvungen att hoppa över denna veckans fredagsfärger. Men så letade jag lite i arkivet och kom inte så långt bak förrän jag hittade de här två vitrosa fotona från i juli. De rosa och vita skedstorkarna (tror jag att det är) finns i Valencia och de vita mjöljkannorna med rosa blommor står längs stora landsvägen på ön Ven.

          Ett klick på fotona gör dem stora!

Förresten undrar jag lite över om alla verkligen klickar på fotona eller om det känns som att det är onödigt. Hur gör du? Och tycker du att jag ska ha större format direkt på bloggen i stället för tumnaglar som man måste klicka på? Skriv gärna en kommentar om hur du tycker det ska vara. Du vet, jag försöker anpassa mig efter användarna. 🙂


Andra bloggar om: , , , , , ,