Bilder från Eslöv och övriga världen

Halkchock

Det var halt i Skåne idag. Så halt att Kvällsposten sålde tidningar med rubriken HALKCHOCK i versaler. Tyvärr drabbade denna halkchock mig ordentligt och jag hamnade på akuten i Lund där jag satt hela eftermiddagen. Inga skelettdelar skadades så efter röntgen och klämmande på en blåslagen kropp kunde jag komma hem igen utan gips. Men nu är jag så trött så jag får vänta tills i morgon innan jag tittar runt på fönster.

         

Det är med viss tvekan jag avslöjar hur jag halkade, men här kommer det: De flesta i Malmös omgivningar känner till Ribbans kallbadhus (fotot ovan) med sina vinterbadare. Idag for jag och en väninna dit för att njuta bastubad och havsbad i femgradigt vatten. Första gången för mig, men verkligen inte sista, trots det som hände. För när jag skulle ta det sista hastiga doppet i Öresund halkade jag så illa på trappan att jag studsade några gånger baklänges neråt innan jag fick tag i trappräcket och kunde hejda fallet ner i vattnet. Hjälp att ta mig upp fick jag av väninna tillsammans med räddande vinterbadare. Blåslagen är jag över hela kroppen och det lär väl dröja innan det sista blåröda försvinner och svullnaden lägger sig.


Andra bloggar om: , , , ,