Bilder från Eslöv och övriga världen

Ribbans kallbadhus

Idag har jag inte alls haft lust att ge mig ut med kameran. Kroppen är alltför mörbultad efter fallet igårfototrissen får vänta till längre fram i veckan. Några ovanifrån-foton som duger att publicera har jag inte i arkivet. Det är inget perspektiv jag använder ofta. I stället får det bli några foton från igår, då jag alltså besökte det vackra kallbadhuset i Ribersborg i Malmö.

        

Glöm nu inte att klicka på fotona för att se det vackra kallbadhuset och dess omgivning!

Som synes var himlen vackert blå igår eftermiddags. Dock var jag en aning ostadig på hand och fick inte riktigt rätt på kamerahållningen. Ena armen var en aning obrukbar. Ha lite överseende med första fotot som blev lite snett. Längst bort i bilden ligger i alla fall kallbadhuset, som nu väntar på att stängas för renovering.

Det andra fotot visar några av bänkarna strax utanför byggnaden. Nu är de övergivna och besökarna sitter i stället inne i cafeterian.

Det tredje fotot visar Västra hamnen och Turning torso, som det syns från bron vid Ribersborg.

På det fjärde fotot har jag hunnit fram till busshållplatsen för buss nummer 32 som tar oss till centralstationen.


Andra bloggar om: , , , , ,