Bilder från Eslöv och övriga världen

Tisdagstema vecka 45: Halloween

Åh, det blev ett stön från mig när jag såg tisdagstemat idag: halloween! Jag har ju aldrig firat denna skrämmande högtid. Men så letade jag i arkivet efter någon bild som skulle kunna symbolisera halloween och när jag kom tillbaka till november 2002 så hittade jag bilden, dock i uruselt skick, tagen med min gamla kompakta digitalkamera som jag på den tiden knappt visste hur jag skulle använda. Vad göra? Jo, lite redigering i Photoshop Elements fixade fotot till något jag vågar publicera.

          Klicka på fotot så ser du pumpan!

För att du ska inse hur mycket jag redigerade fotot, publicerar jag även originalet, endast förminskat. Som synes har jag ändrat färger och kontrast, rätat upp, jobbat med lager, mörkat ner högdagrar, lättat upp skuggor, klonat, suddat, skärpt upp och pillat något otroligt med pixlarna. Nu är  jag trött! 🙂

          Det fungerar att klicka på den här pumpan också!


Andra bloggar om: , , , ,