Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster – nummer sex

Dags igen för fönsterfoton.

Idag blir det ett foto från augusti då jag med kameran runt halsen gick förbi vårt stationshus och i det stora fönster som finns på byggnaden la märke till att ur en viss vinkel så dök det upp en mängd andra fönster. För att undvika alltför mycket blänk i glasrutorna använda jag ett polarisationsfilter. Jag lyckades ändå inte fullt ut, som syns i vänstra, nedre hörnet.

          Klicka på det stora fönstret så att du ser de små fönstren!

Vill du också hänga med på veckans fönster – publicera ett fönster på din blogg och berätta gärna en historia som hör till. Kommentera här så kommer jag och tittar.

Vill du även länka hit om du gör ett fönsterinlägg, blir jag förstås glad. Använd gärna någon av loggorna jag gjort. Här kommer de i repris.

                   

                   


Andra bloggar om: , ,