Fotograferade solens sken på löven när jag idag var på väg till exsvägerskans hus för att äta söndagsmiddag. Fotograferade förstås mycket annat också, men har det lite trassligt med bildredigeringen så det blir bara en bild idag och inga trissfoton ännu. Har redigerat det här fotot med hjälp av pixlr som är en online-redigerare. Idag var första gången jag använde den, men det blir nog mer eftersom picnik inte var vän med mig idag. Hoppas att redigeringen är ok. Ge gärna en kommentar om fotot ser konstgt ut. Har inte blivit riktigt vän med den nya datorskärmen än. Fast som du ser har jag hittat de svenska bokstäverna.

     Klicka på löven!

Söndagsmiddagen var precis som en italiensk söndagsmiddag är på film: många människor som pratar i mun på varandra och efteråt springer runt och fixar en massa och blir små grupper på olika håll i det stora huset med två våningar. Den italienska släkten består av personer alltifrån 10 månader till nästan 90 år. Fyra generationer samlade och det blir ganska livat. Vänta bara till juldagen då den övriga släkten kommer på middag.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,