Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster – nummer elva

Dags för fönsterfoton igen. För att minnas lite av sommarens värme, väljer jag idag det här fönstret från Valencia, som jag besökte i somras. Det ser nästan ut som ett växthus, tycker jag, men finns inuti en av byggnaderna i La Ciudad de las Artes y Ciencias.

     Ett klick på fotot gör det betydligt större!

Gillar du också att fotografera fönster, gör som de här bloggarna och publicera ditt vackra fönster, nytaget eller ej, och skriv en kommentar här, så kommer jag och tittar på det.

Dessa var med förra veckan:
Ninni
Erik "Semlan"
Bosse
annette
Della
akson
vera
Ane Lagerqvist
Bildtagen/Ivana
Lusthuset
Hasse
TIINDRA

Nästa vecka befinner jag mig i Italien och vet inte riktigt hur det blir med fönsterfoton. Ska försöka publicera och tror väl att det ska gå, men uppkopplingen är betydligt segare där, så det kanske blir att jag inte kan gå in hos alla som är med. Lovar att försöka.

Förresten kom jag in på Moderskeppets Photoshopkurs som börjar i vår, den som så många andra bloggare går eller gått. Så om ett halvår ska jag väl behärska ganska mycket mer av bildredigering än vad jag gör nu.


Andra bloggar om: , , ,