Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster – nummer tio

Dags för det tionde fönstret som idag hittades i arkivet. Jag har inte kommit iväg ut för att fotografera så det blir djupdykningar bland gamla foton. Det här gamla fönstret hittade jag i Italien för ungefär ett år sedan när jag strosade runt i min gamla hemby mot mitt favoritställe där jag förr plockade fläderblommor på försommaren. Här finns ett gammalt övergivet gods som står och förfaller och intas av den frodiga växtligheten. En vacker dag är väl de sista ruinerna borta så jag försöker alltid komma dit vid mina besök för att fotografera förfallet. Ja, snart är det dags igen – biljetten är inköpt.

     Klicka på den icke-existerande fönsterrutan så ser du den tydligare!

Har du också en förkärlek för fönsterfoton? Publicera ditt mästerverk och ge mig en kommentar så kommer jag och tittar på det! Varje lördag publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig, så stressa inte ut bland alla julskyltade fönster, för orsaka ännu mer julstress vill jag inte. 🙂

Förra veckan tittade jag på fönster hos följande fönsterfotografer:
Ninni
Della
annette
Erik
Hasse
Bildtagen/Ivana
akson
TIINDRA
Ane Lagerqvist

Förresten skulle jag vilja be er som har bloggar på webblogg.se eller blogg.se att ändra i era inställningar, dvs klicka på fliken "inställningar" och kryssa i den andra rutan där det står "Lämna ut hela inlägg i rss-flödet". Man gjorde om systemet med RSS-flöde så att när man prenumererar på en blogg via RSS-läsare så får man inte hela blogginlägget utan bara den allra första texten och heller inga bilder. Ändrar du på inställningarna enligt min instruktion så får man hela inlägget, vilket jag tycker är bra eftersom jag då kan läsa fler bloggar på kortare tid. Det har också betydelse vid länkning mellan bloggar på så sätt att din blogg syns hos mig när jag länkar till den med min knuff-widget längst ner till höger. Läs också vad Knuff-Johan skriver om det!


Andra bloggar om: , ,