Bilder från Eslöv och övriga världen

Fallfärdigt

Jag har publicerat flera foton från min favoritplats i den italienska byn jag befinner mig i för tillfället. Flera fönsterfoton har det blivit men ingen bild på hela godset, så här kommer den.

     Klicka på fotot!

Fönstret från igår syns inte på detta foto, utan sitter på baksidan. Förr växte här fläderblomsbuskar som jag länsade på blommor många gånger. I maj blommade de och det blev mycket uppskattad fläderblomssaft till den italienska släkten. Runt om finns majsfält som växer höga på sommaren. Ner till godset går en dålig lerväg med två spår för traktorerna som ibland kör här på sin väg mot fälten. En del använder stigarna till motionsspår och ridväg, men inga bilar går här. I kanterna växer också många björnbärssnår som är överfulla med bär på sensommaren.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,