Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster – nummer 14

Det nya året 2009 är här och med det nya fönster. Ett nyårslöfte är att verkligen försöka publicera ett fönster varje vecka och även att kommentera alla som gör detsamma. Fast innerst inne undrar jag om det kommer att fungera. Nåja, försöka duger och blir det för mycket säger jag till.

Här kommer i alla fall ett sprillans nytt fönsterfoto. Däremot är fönstret gammalt och håller på att glida ut och slå i backen. Fotot är alltså inte ett dugg vinklat utan jag håller kameran alldeles rak.

     Klicka på det lilla fotot så det blir stort!

Fotot är taget vid det gamla gods jag alltid brukar besöka i den italienska byn. Tycker mycket om att fotografera förfallet som trots allt står kvar.

Fotograferar du också fönster, skriv en kommentar så kommer jag och tittar på det. Om du då också länkar hit blir jag glad. Använd gärna någon av loggorna jag gjort.

Förra veckans fönsterfotograferar var:
akson
Della
Bildtagen/Ivana
Hasse
tiindra
annette
Ninni
vera
Vivan
Erik "Semlan"
Fritt ur hjärtat
Anna Carin

Märker att webblogg.se inte är riktigt på hugget numera. Sidor syns inte, kommentarer kommer inte med och diverse annat strul. Har planer på att flytta över till wordpress i stället. Fast det dröjer ett tag ännu.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,