Bilder från Eslöv och övriga världen

Pumitas Utan ord

För ovanlighetens skull deltar jag i pumitas fotoutmaning Utan ord. Tycker bäst om fotoutmaningar med olika teman och har svårt för att välja bild till odefinierade fotouppdrag. Men som sagt idag blir det ett undantag.

     Klicka på fotot!

Kom just på varför jag inte deltar i Utan ord-utmaningar: Jag vill ju berätta även med ord. Så min slutsats blir alltså att jag inte heller nu deltar, eftersom jag skriver för mycket text. Så var det med den saken.

Fotot tog jag en lördag kväll för en vecka sedan då jag promenerade bland änderna i stan. Det var kallt!

Förresten så verkar det vara något strul med blogger, eller kanske webblogg/blogg.se, för jag har blivit borttagen från pumitas följeslagare. Ska se om jag kan fixa det på nytt, för hon beklagade sig i en kommentar till förra inlägget att jag övergett henne. 🙂 Men det har jag alltså inte gjort!


Andra bloggar om: , , , , ,