Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 22

Jag är sen i kväll med mitt fönster men ibland finns det andra saker att ägna sig åt, som t.ex. äta god mat i vänners sällskap, och då glöms bloggen bort. Så blev det i kväll, men nyss hemkommen kommer det här inlägget med veckans fönster, Hoppas det blir rätt nu för jag har fått i mig lite vin i kväll och hjärnan är inte alldeles klar. Fönstren är i alla fall från Italien, från grannhuset som är ganska nybyggt. Taget i början på januari.

     Klicka på fotot!

Förra veckans (nummer 21) fönsterfotografer var:
Thorgun
Marie Carpe Diem
Pumita
Ninni
Trebarnsmamman
akson
annette
Ulrica
Mad World
Erik "Semlan"
Kadermo
Hasse
Karin Berg
vivan
Fundera grönt
Vella
Lusthuset

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg!

Uppdatering 2009-03-04: Även Amanda deltog förra veckan.


Andra bloggar om: , , ,