Bilder från Eslöv och övriga världen

Dagens barn/Kids These Days (27 av 365)

Jag ligger väldigt långt efter med fotoutmaningen 365 Foton 2009 (365 Photo Challenge) fast jag har flera foton klara. Här kommer i alla fall ett jag tog i veckan vid mitt lundabesök. En knallrosa bänk står vid Knut den Stores torg. Jag tog några foton på den och så kom de här ungdomarna och stormade ner på bänken. Och för en gångs skull tog jag mod till mig och frågade om det var ok att fotografera dem och lägga upp fotot på nätet. Som synes var de inte riktigt med på noterna även om de sa ja och snällt poserade.

     Klicka på fotot!

Nu hoppas jag bara att de hittar hit för jag gav dem bara ett tips på hur man googlar för att hitta min fotoblogg. Ja, är det så att du som tittar in är någon av dessa, så skriv gärna en kommentar.


Andra bloggar om: , , , , , ,