Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss: Bokstaven T

Yes, jag fick ihop bilder idag (och inte på lördag) till veckans fototriss som har bokstaven T (eller F som i fönster) som Tema. Och det passar mig hur bra som helst eftersom jag på Torsdag ska till Tandläkaren. Vad är då mer lämpligt att förbereda sig med än följande Tre T-föremål?

Första fotot är det som bör användas först enligt Tandhygienisterna: Tandtråden.
På andra fotot har jag plockat fram muggen med alla Tandborstarna som står mer eller mindre kvarglömd i badrumsskåpet. Vilken ska jag nu välja?
Tandborsten ska det också läggas på en klick Tandkräm och då är bilden komplett och jag kan ren i mun gå till min otroligt Trevliga TandläkareTorsdag. (Egentligen använder jag en elektrisk Tandborste, men den är inte lika kul att fotografera som de gamla slitna som bortglömda ligger kvar efter nattgästerna.)

         

Klicka på de Tre T-fotona för att se dem ordentligt!

Och nu kan jag alltså delta i första delen av Tävlingen i veckans Triss.


Andra bloggar om: , , , , , , ,