Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototrisstävling med T-foton

Ojojoj, vad glad jag blev när jag gjorde en snabbkoll på mailen innan jag gick till jobbet i morse. Där fanns ett mail från Helena som gjorde mig glad för resten av dagen. En liten tröst denna annars lite grå dag med ännu ett sjukhusbesök. Helenas besked var att jag är en av tolv utvalda fototrissdeltagare som nu är uppe på omröstning. Flera av de andra utvalda bloggarna, som t.ex. Ninni, Annika, Ulrica och Catherina, följer jag ganska regelbundet och är inte ett dugg förvånad över att de är utvalda. Men min blogg! Det trodde jag inte.

Någon har i en kommentar påpekat att det är svårt att få upp mina foton i fullformat och det är helt enkelt så att man måste ha tålamod och vänta på att sidan ska laddas klart innan man kan klicka på fotona. Tyvärr tar det lång tid ibland, speciellt på kvällarna. Det här blogghotellet är ganska ansträngt och jag har funderat på att byta, men ännu inte gjort något åt saken.

Nåväl, här kommer den sista T-trissbilden i repris, den som Helena och hennes mamma tyckte bäst om av de tre jag publicerade i söndags, i lite större format, även om den inte är riktigt så stor som den uppklickade bilden i föregående inlägg.

Och nej, det är alltså inte min slitna tandborste.


Andra bloggar om: , , , , , ,