Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 25 (20 mars)

Dags för det tjugofemte fönstret, som denna gång är taget i min egen stad. Och tro det eller ej, men jag tog faktiskt fotot förra lördagen, den 14 mars. Titta vad som syns i fönstren!

     Klicka på fotot!

Eftersom jag i morgon förmiddag får besök av släkt från Italien som stannar över helgen kommer jag inte att ha tid att klicka runt på alla fönsterfoton. Hittills har jag nog lyckats skriva någon kommentar hos alla som deltagit, men det tar sin lilla tid, och med besök som jag vill ägna mig åt blir det inte tid över för bloggen på samma sätt. Bl.a. en liten ettåring ska komma och undersöka vårt hem. Han har precis börjat gå så det gäller att ha koll. Jag hoppas i stället att du som deltar går runt lite extra denna helg så att alla deltagare får några ord om sitt fönster. Efter att vårt besök gett sig iväg påsöndag kväll ska jag försöka ta mig tid att klicka omkring på allas bidrag.

Förra veckans (nummer 24) fönsterfotografer var faktiskt hela 25 stycken:
Vella
Hasse
Ninni
annette
akson
Kadermo
Marie Carpe Diem
Ulrica
Mad World
Erik "Semlan"
vivan
Pumita
Lairama
Lusthuset
Trebarnsmamman
Solvarma Irene (ny)
foto CHIP
@nemonen (kommenterade på gammalt inlägg, men deltog förra veckan)
Tomas (ny)
LOTTAM
Thorgun
Sandbarnet (ny)
Monica
Amanda
Lusthuset

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,